Kommunikation via hjemmesiden

Under selvbetjening kan du bestille tider, forny dine recepter og modtage prøvesvar. Du kan også sende et enkelt, kort spørgsmål til lægen pr dag, og læse svar fra dette.

For at anvende online kommunikation, skal du oprette dig som bruger. Du vil ved oprettelsen kun have mulighed for at sende kort spørgsmål til lægen – for adgang til receptfornyelse og tidsbestilling, kontakt venligst klinikken

OBS! Når du anvender E-konsultation skal du være opmærksom på, at der i perioder kan gå flere dage før din henvendelse bliver håndteret. Når jeg er på klinikken vil jeg oftest svare samme dag, men dette afhænger bl. a af hvor travlt der er.

Generelt kan du regne med at en e-konsultation bliver besvaret i løbet af max 5 hverdage. Hvis klinikken er lukket pga ferie eller kursus håndteres henvendelser, når klinikken åbner igen.

E-konsultation egner sig derfor ikke til akutte henvendelser, så har du brug for hurtig kontakt skal du ringe til mit hovednummer.

Især til dig med børn: Husk at du skal skrive på det personnummer henvendelsen drejer sig om, så der ikke kommer til at stå noget om henvendelsen i en anden patients journal, da det giver rod i journalsystemet.